Орландо Блум: Писна ми от славата


Орландо Блум: Писна ми от славата
Снимка: Getty Images/Guliver

Орландо Блум сподели, че се е изморил от славата и вече ще участва само във филмови проекти, които наистина го интригуват.

43-годишният актьор се сдоби с невероятна популярност след участието си във "Властелинът на пръстените" и "Карибските пирати" в началото на века.

"Славата ме застигна бързо. Имах скоростна и интензивна кариера – не мисля, че има много хора, които са имали такъв бърз успех в хитови филми: две трилогии и работа с режисьори като Ридли Скот, Камерън Кроу... Писна ми от славата. Беше ми писнало от собствения ми рекламен образ, от цялата публичност, която трябваше да върви заедно с всички тези филми. Неизбежно в един момент просто прегаряш", каза той пред The Hollywood Reporter.

Орландо, който скоро очаква появата на момиченце от годеницата си Кейти Пери, разкри, че отсега нататък ще участва само в проекти, които го интригуват, защото времето му с децата му е толкова ценно.

Актьорът заяви: "Нека да го кажа така - не ме мотивират парите, нито пък славата. Привлича ме творческият процес и обещанието, което дадох на себе си като млад актьор в драматичното училище – да опазя вдъхновението преди излизането на сцена. Сега, когато съм на път да имам друго бебе, времето ми стана толкова ценно, че искам да правя неща, които ще ме предизвикат и ще ми дадат възможност да раста като творец".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама