Орлин Павлов предизвика българските ученици (ВИДЕО)


Орлин Павлов предизвика българските ученици (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Орлин Павлов

Орлин Павлов отправи предизвикателство към българските ученици по повод Деня на славянската писменост и култура. В специално видео, разпространено в социалните му мрежи, популярният актьор и музикант предизвиква учениците да споделят видео с любимата им поетична творба от български автор.

Всеки клип може да бъде записан с телефон, фотоапарат или по друг удобен начин и да бъде качен под поста в официалната Фейсбук страница на Орлин до 1 юли 2023 г. Най-впечатляващите изпълнения ще станат част от лятното турне, в което ще вземат участие и популярни български музиканти като Велислав Стоянов, Милен Кукошаров, Мирослав Иванов, Евден Димитров и други.

Вижте още: Лили Иванова със самоирония: Надхвърлила съм 100 години (СНИМКА)

Учениците, които впечатлят най-много с изпълнението на популярни български поетични творби, ще имат възможността да се срещнат с Орлин преди концертите му на 22 юли в Пловдив, 28 юли в Царево, 2 август в Созопол, 4 август в Свети Влас и 22 август в Бургас.

"Вярвам, че трябва да се сещаме за вдъхновяващите български поети не само на 24 май. Давам старт на тази инициатива, за да се обърнем към класиците и добрите съвременни автори не само днес, а и през цялото лято. А ако запалим повече български деца за качествената родна литература - ще дадем позитивен пример за цялото общество", споделя Орлин Павлов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама