Ослепителната Миранда Кер показа с какво се храни (СНИМКИ)


Ослепителната Миранда Кер показа с какво се храни (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Макар че Миранда Кер е на 40 години и вече не е от ангелите на Victoria's Secret, тя безспорно изглежда невероятно добре. Една от причините е начинът ѝ на хранене. Красавицата реши да покаже част от нещата, които ежедневно консумира. Съпругата на Евън Шпигел сподели няколко снимки в Instagram, разкривайки какво има в хладилника ѝ.

Вижте още: Уникална красавица, ето коя е първата любов на Евгени Генчев (СНИМКИ)

Кер, която има три деца, е голям фен на противовъзпалителните храни и пълните с антиоксиданти плодове. Както сами можете да видите - зеле, броколи, моркови, патладжани, лимони и спанак. Хладилникът на Миранда съдържа също буркани с нахут, салати, боровинки и храни с куркума, които забавят процеса на стареене.

Преди време брюнетката обясни, че яде изключително чиста храна и старателно се грижи за здравето си, за да поддържа стройната си фигура.

"Първата стъпка е да се храним здравословно. Консумирам предимно органични продукти, когато мога. Ям изключително здравословно, защото когато го правя, имам повече енергия", каза тя. "Обичам спанак, авокадо, много зеленчуци и броколи."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама