Откриха дрога в дома на Боби Кристина Браун


Откриха дрога в дома на Боби Кристина Браун
Снимка: Getty Images/Guliver

Докато дъщерята на покойната Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун, продължава да се бори за живота си, семейството й разкри, че в дома й са намерени наркотици.

Първоначално полицаите не открили нищо в апартамента на 21-годишната звезда, но при втория оглед отнесли няколко улики със себе си. Те отказват да коментират дали става дума за наркотици.

Полицията също така съобщи, че тя е прекарала деня, в който беше намерена припаднала във ваната си, с Максуел Байрон Ломас, обвинен в разпространение на дрога, пише tmz.com. Максуел от няколко години е приятел със съпруга на Кристина, Ник Гордън.

Боби Кристина се бори за живота си, след като беше поставена в медикаментозна кома. В понеделник лекарите са казали на семейството й да се приготви за най-лошото.

Източник разкри пред tmz.com, че мозъчната й функция "значително е намаляла“ след инцидента.

Случилото се с нея напомня трагичната съдба на майка й.

Уитни Хюстън почина преди три години след свръхдоза наркотици на 48-годишна възраст. Шесткратната носителка на "Грами" бе открита мъртва във ваната на хотелската си стая.

Боби Кристина понесе тежко смъртта на майка си и два пъти бе приемана в болница заради нервен срив. Тя разкри, че е злоупотребявала с наркотици, но твърдеше, че е успяла да се справи с този проблем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама