Откриха мъртви звезда от "Здрач" и приятелката му


Откриха мъртви звезда от "Здрач" и приятелката му
Снимка: Instagram

Актьорът от "Здрач" Грегъри Тайри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас. Двойката е намерена от братовчед му.

30-годишният актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са починали заедно на 13 май, но причината за смъртта им не е оповестена досега от медицинската служба в Лас Вегас. По-късно семейството на Бойс пусна изявление в TMZ, което гласи: "Ние, като семейство на Грегъри Бойс, сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място".

TMZ съобщава, че в дома е намерено "прахообразно вещество", но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас.

Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в "Здрач", един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт). В емблематична сцена той губи контрол над камиона си на училищния паркинг и почти я смазва преди Едуард (Робърт Патинсън) да се притече на помощ.

Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс, Алая, и сина на Адеподжу, Еджипт.

В сърцераздирателна публикация от 5 декември Бойс отпразнува 30-ия си рожден ден със съобщение, в което призна, че "не е мислил, че ще стигне" до забележителната възраст.

"Не съм мислел, че ще успея да доживея 30 години. През годините като всички останали съм допускал грешки по пътя, но днес е един от тези дни, в които разсъждавам само върху страхотните моменти", написа той.

В последния си пост миналата седмица той обяви любовта си към приятелката си в Деня на майката в САЩ, като заяви: "Честит ден на майката отново на дясната ми ръка, моята кралица! Обичам те".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама