Памбос разгорещява Стара Загора с много салса


Памбос разгорещява Стара Загора с много салса

От 27 февруари до 1 март за пета година Памбос Агапиу ще свика танцовите школи от цялата страна в Стара Загора, за да им организира поредната страстна фиеста.

Петият Национален Салса Конгрес стартира този петък в хотел „Верея” в Стара Загора и ще събере на едно място повече от 1000 танцьори от различни градове на България. Разбира се, към събитието ще се присъединят и гости от чужбина, за които България се е превърнала в гарантирана дестинация за денонощен купон и забавления. Тридневната салса програма ще предложи на гостите салса уроци, танцови дуели, шоу и много от любимата латино музика за всички, пристрастени към южноамериканското звучене.

 След като събра всички латино школи от Балканите в Боровец през през есента, този път латино гуруто заедно с Pambos Dancing Centre ще бъде домакин на родните топ-инструктури и салсьори. Идеята на конгреса е да допринесе за сплотяването на голямото салса семейство у нас. В събота и неделя освен във „Верея” фиестата ще се вихри и в търговския комплекс Galleria Stara Zagora, където има още повече пространство за разгорещени салса изяви. През последните години Памбос успя да превърне Стара Загора в салса център на България. Разположен в централната част на страната, градът е леснодостъпен за всички латино фенове без значение къде се намират. А чрез приключенията и обещанията за стопроцентов купон, пътят става още по-кратък.  

Pambos Dancing Centre е основен организатор на трите най-мащабни социални латино събития в страната: Национален Салса Конгрес, Балкански Салса Конгрес и Парадайз Салса Холидей.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама