Памела Андерсън: Един сексимвол на 50 и в менопауза


Памела Андерсън: Един сексимвол на 50 и в менопауза
Снимка: Getty Images/Guliver

Памела Андерсън е вече на 50 години, но изглежда невероятно, което до известна степен се дължи и на факта, че е влюбена. Бившата звезда от "Спасители на плажа" има връзка с френския футболист Адил Рами, който е с цели 18 години по-малък от нея.

Именно заради него актрисата се премести да живее в Марсилия.

Памела, която в момента активно се занимава с правата на животните, околната среда и бежанците, сподели в интервю за "Дейли мейл" за менопаузата и любовта си към Рами.

Андерсън все още води доста активен начин на живот, но сподели, че преди време се е чувствала самотна в дома си в Малибу.

"Готвех, правех вечери и никой не се появяваше. Бях самотна и усетих, че съм приключила тук. Празната къща, хормоните, горещите вълни, смяната на настроенията... Всичко се случваше", каза звездата, която има двама сина, Брандън, 21, и Дилън, 20.

Тя винаги се е страхувала от менопаузата, тъй като за майка й "е бил много тежък период".

"Знаех, че нещо се случва с тялото ми. Определено чувствам промяна, мисля, че съм в перименопауза или както се казва. Бях много емоционална, по-замечтана или пък изпадах в мрачни настроения."

Пам също така сподели и за любимия си Адил.

"Когато се запознахме, той ми каза: "Не може да си на 50 години, покажи ми документите си". А когато ги погледна, се изненада много. Мнозина не вярват в искреността на нашите чувства, но ние не им обръщаме внимание. Той не е с мен, за да привлича внимание. Той държи много силно на мен", споделя Памела.

Въпреки че тя е международно известна актриса, а той голям футболист, Андерсън твърди, че техният живот е "класика".

"Имаме един здравословен и прекрасен живот, без блясък и кристали. И двамата имаме деца, които се приспособяват на новия живот, и е страхотно. Той наистина е един добър човек", разказа още тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама