Парис Хилтън колекционира перуки


Парис Хилтън колекционира перуки
Снимка: Getty Images/Guliver

Кой може да предположи, че Парис Хилтън е толкова велик почитател на перуките. Оказа се, че 38-годишната звезда притежава около 800.

„Имам всички възможни цветове, във всяка възможна прическа и стил. Обикновено ги нося, когато съм в „Дисниленд“ или на друго място. Ако съм в страна, в която не искам да ме разпознаят и искам да се разходя, изглеждайки като обикновен човек, обикновено слагам къса черна перука и съм готова!“, каза Парис Хилтън.

Освен за маскировка, Парис използва перуките и когато иска да се предреши като друга знаменитост - или за видео, или за забавление.

Само не е ясно къде съхранява всички тези перуки. Но със сигурност може да вземе съвети за поддръжката и обогатяването на колекцията от Доли Партън, друг голяма почитателка на перуките.

Преди време певицата разкри: "Не ги броя, но със сигурност са поне 365, защото за всеки ден имам различна. Но ако съм у дома, не нося перука. Тогава съм с моята коса и винаги гледам да е вързана – но руса, разбира се“, каза Доли Партън в интервю.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама