Парис Хилтън обясни защо е използвала сурогатни майки за децата си


Парис Хилтън обясни защо е използвала сурогатни майки за децата си
Снимка: Getty Images

Американската звезда Парис Хилтън посрещна две деца от сурогатни майки тази година - момченце (Финикс) през януари и момиченце (Лондон) в края на ноември. И двете деца бяха родени от сурогатни майки, а в ново интервю за медията "Romper" тя говори за този избор.

Защо не е родила, а е избрала сурогатни майки?

"Страдах от толкова много посттравматичен стрес заради това, което преживях като тийнейджърка", обяснява Парис Хилтън. "Ако съм в лекарски кабинет, ако ми поставят инжекция или нещо друго, буквално получавам пристъп на паника и не мога да дишам", обяснява 42-годишната американка. "Знаех, че няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето да расте в тялото на човек с такава тревожност", допълни тя.

Вижте още: Звезди, които са станали майки чрез сурогатство

През октомври 2022 г. най-известната наследница в света свидетелства, че като тийнейджърка е била подложена на сексуално насилие в така наречения "терапевтичен" интернат в Юта, САЩ: "Беше наистина страшно. Това е нещо, което наистина бях блокирала в продължение на много години, но то продължава да се връща и аз мисля за него. Сега, като възрастен, няма съмнение, че това е било сексуално насилие", обяснява Парис Хилтън. Още в документалния си филм "Това е Парис", излязъл през 2020 г., тя напомня за този мрачен период, като пледира за закриване на училището.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама