Парис Хилтън се омъжи (СНИМКИ)


Парис Хилтън се омъжи (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Парис Хилтън се е омъжила за предприемача Картър Реум на символичната дата 11.11.2021. Богатата наследница е казала "Да" на любимия си в имението на покойния ѝ дядо в Бел-Еър, Лос Анджелис.

"Моето завинаги започна днес", написа 40-годишната блондинка в Instagram и сподели снимка от сватбения си ден.

Тя е била облечена в приказна рокля по поръчка, дело на Oscar de la Renta, а сред звездните гости са били Ема Робъртс, Ашли Бенсън и Bebe Rexha.

Преди време Парис обяви, че тържествата всъщност ще са три. Те ще бъдат заснети и излъчени в поредица, кръстена "Влюбената Парис". Тя ще съдържа цели 13 епизода и в тях ще бъдат показани още кадри от годежа, избора на булчинска рокля, ергенското и моминското парти.

Парис Хилтън и 40-годишният Картър Реум започнаха да се срещат в края на 2019. Двамата се сгодиха през февруари 2021, като за целта той организира пътуване до тропическа дестинация и там падна на колене навръх рождения ѝ ден.

Преди време щастливата богаташка каза: "Когато намериш своята сродна душа, не просто го знаеш, а го усещаш. Няма човек, с когото бих предпочела да прекарам живота си. Той наистина е толкова невероятен - подкрепящ, лоялен, мил, брилянтен".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама