Пенелопе Крус: Избягвайте кожите


Пенелопе Крус: Избягвайте кожите
Снимка: Getty Images / Guliver

Пенелопе Крус позира върху 20-метров билборд в рамките на кампания срещу носенето на кожени облекла, съобщи Контактмюзик.

На снимката се вижда, че холивудската актриса, която е омъжена за Хавиер Бардем, е извърнала глава назад към голия си гръб. Снимката с надпис "Избягвайте кожите" върху билборда е част от кампания на организацията PETA (Хора за етично отношение към животните).

Билбордът ще бъде инсталиран пред "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк и ще привлича погледите на минувачите по време на Седмицата на модата в града от 9 до 16 февруари. Сходни кампании ще има в Лондон и Милано.

Както е известно, актрисата с кестенява коса се обявява против използването на истински кожи в облеклото. Пенелопе Крус е включвана в много класации на най-добре облечените знаменитости в света, но никога не сме я виждали да носи кожа, заяви говорителката на PETA Ивон Тейлър.

Крус не е единствената знаменитост, обявила се против носенето на кожени облекла. В предишни подобни кампании на PETA са участвали Кели Озбърн, Пинк, Памела Андерсън и Ева Мендес

Източник: Club.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама