Пенелопе Крус забранила телефони и социални мрежи на децата си


Пенелопе Крус забранила телефони и социални мрежи на децата си
Снимка: Getty Images

Докато в България е признак на просперитет да купиш колкото се може по-скъп смартфон на детето си, а някои родни звезди дори правят профили в социалните мрежи на бебета си, то нещата далеч не седят по този начин сред холивудските знаменитости. Все повече хора от световния шоубизнес споделят, че отглеждат децата си далеч от мобилните екрани, а социалните мрежи са абсолютно табу в домовете им. 

Вижте още: Филип Буков със скандално изказване: Не се целувам с момче за първи път (СНИМКА)

В интервю за новия брой на американската версия на списание Elle Пенелопе Крус разказа и за връзката си със съпруга си, актьора Хавиер Бардем, и отглеждането на две им деца - 12-годишния Лео и 10-годишната Луна.

Актрисата сподели, че наследниците им нямат нито профили в социалните мрежи, нито дори смартфони.

"Когато умът ви е все още в етап на формиране, е толкова лесно да се поддадете на манипулация. Кой ще плати за това? Не нашето поколение, което се научи да използва "БлекБери" на 25 години. Това е жесток експеримент върху децата, върху непълнолетните", с тези думи Пенелопе аргументира решението си и добави, че никой не се нуждае от TikTok, когато Хавиер Бардем живее в дома ви:

"Той пее, той е страхотен танцьор. Може да направи страхотна имитация на Мик Джагър или да имитира разговор между Ал Пачино и Робърт де Ниро. Това е невероятно", каза още актрисата.

Вижте още: Диона отрича да е взимала наркотици, били лекарства за настинка

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама