Певецът Арън Картър почина на 34


Певецът Арън Картър почина на 34
Снимка: Getty Images

Арън Картър, по-малкият брат на Ник Картър от Backstreet Boys, е починал на 34-годишна възраст. 

TMZ съобщи, че в събота сутринта рапърът е намерен мъртъв във ваната си в дома си в Ланкастър, Калифорния. От неговия екип потвърдиха тъжната новина.

"В момента е наистина лош момент, опитваме се да разберем какво се е случило и каква е причината за това. Ние сме също толкова разстроени, колкото всички, и се надяваме, че феновете могат да дадат мисли и молитви на семейството му."

Съкрушеният Ник Картър написа в Twitter: "Сърцето ми беше разбито днес. Макар че с брат ми имахме сложни отношения, любовта ми към него никога не е избледнявала".

Арън има едногодишен син Принс. The ​​Hollywood Reporter твърди, че преди няколко месеца музикантът отново е влязъл в рехабилитационна клиника, за да се справи с наркозависимостта си и да получи попечителство над момченцето.

Майката на Принс, Мелани Мартин, сподели, че е шокирана от новината за смъртта на Картър и все още се опитва да свикне с тази "неприятна реалност".

Арън Картър започва кариерата си, като подгрява групата Backstreet Boys, в която е брат му Ник. По-късно той успява да изгради солова кариера и има четири издадени албума. Няколко пъти влиза в клиника, за да се пребори с дрогата, имаше и финансови проблеми. 

Преди време певецът сподели в интервю, че не иска хората вече да гледат на него като на "разрушен влак", че не е такъв, какъвто някои се опитват да го опишат. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама