Певица шокира с подробности за тормоза от Шая Лабъф


Певица шокира с подробности за тормоза от Шая Лабъф
Снимка: Getty Images/Guliver

Певицата FKA Twigs (с истинско име Талия Дебрет Барнет) сподели нови подробности за тормоза, на който е била подложена при връзката си с 34-годишния актьор Шая Лабъф. 32-годишната звезда вече заведе дело срещу него за всичко, което ѝ е причинил в периода 2018-2019 година.

Тя даде голямо интервю за списание Elle и за първи път след скандала се появи по телевизията, като говори пред репортери на CBS. Новите разкрития на певицата хвърлят светлина върху това, което е трябвало да изтърпи.

Певицата нарече истински успех, че все пак е успяла да се измъкне от нездравословна връзка. Барнет призна, че Лабъф е използвал "пресметлива, систематична, хитра и подобна на лабиринт" тактика, за да я отблъсне от приятелите и семейството, да унищожи самочувствието ѝ, така че да не ѝ остават сили да го остави.

"Ако поставите жаба в тенджера с вряла вода, тя веднага ще изскочи. Ако поставите жаба в хладна вода и бавно я загреете, тя ще заври до смърт. Това беше моят опит с Лабъф", каза Талия.

Барнет също сподели как Лабъф я измъчвал с всякакви подозрения, например, че тя планирала да го напусне. Освен това актьорът можел да започне кавга посред нощ и да обиди певицата, наричайки я "гнусна" и "отвратителна". Лабъф ѝ определял и квоти колко пъти на ден да го целува и докосва.

"Факт е, че самочувствието ви започва да страда, вие се съмнявате в себе си."

Съвместният живот също се превърнал в истинско изпитание за Талия. Тя призна, че преди лягане Лабъв я принуждавал да гледа документални филми за реални престъпления, които подробно описват жестоките убийства на жени или сексуалния тормоз.

"Казвах му: "Не искам да гледам такива неща преди лягане. Чувствителна съм, това ме засяга." Много се страхувах да живея с него. Той имаше пистолет до леглото си и беше много неуравновесен. Никога не знаех какво ще го ядоса", припомня си Талия.

Талия също разкри как Шая се опитвал да провери границите на това докъде може да стигне при психологическо насилие. Като пример тя посочи почивката им в Ямайка. Ревнувайки я от служителите в хотела и ресторанта, актьорът ѝ забранил да ги гледа в очите. "Аз имам ямайски корени, това са моите хора, това е моята земя. Но така насилникът проверява границите, проверява дали може да те смачка на твоя територия. Да, той можеше. А щом може, колко далеч може да стигне?"

Певицата определи случилото се с нея като много малки неща, които в крайна сметка се превърнали в един голям кошмар и просто изтощили силите ѝ.

"Честно казано, бих искала да кажа, че намерих сили в себе си и излязох на открито. Бих могла да кажа, че това свидетелства за силния ми характер или че така ме е възпитавала майка ми. Нищо подобно. Това, че се измъкнах беше чиста проба късмет", призна певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама