Певицата Диона е в болница след тежка катастрофа (СНИМКА)


Певицата Диона е в болница след тежка катастрофа (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Певицата Диона е претърпяла тежко пътно-транспортно произшествие на 8 януари. На Ивановден Денислава Сашoва, както е истинското име на гласовитата красавица, е имала участие в Ямбол.

Диона е пътувала в посока София в собствения си автомобил, Porsche Cayenne, но на задната седалка, а колата била управлявана от нейния озвучител Симеон Кондев. Мелето е станало на 118 км от магистралата, а по всяка вероятност шофьорът е загубил управление над возилото. Изпълнителката от Пайнер е откарана с линейка в най-близката болница. По непотвърдена информация Диона е с мозъчно сътресение, а носът ѝ е счупен от удара.

"Преди два дни изкарах новата си песен "Непокорна" и, вместо да се радвам на успеха ѝ, трябваше да преживея този ужас. Да чукна на дърво, можеше и по-лошо да е. Материалните щети се оправят, но не е приятно. Събирала съм тези пари за мечтаната кола, за да бъде съсипана за един миг. И пак държа да подчертая, че не съм била аз зад волана", споделила Диона пред БЛИЦ.

Вчера пък апетитната брюнетка качи снимка в социалните мрежи, на която пише „Господ ме е благословил! Благодаря ти, Боже! Бъдете благословени и вие“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама