Певицата Лияна впечатлява със супер тяло на 41 (СНИМКИ)


Певицата Лияна впечатлява със супер тяло на 41 (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Поп-фолк певицата Лияна е вече на 41 години, има красива 19-годишна дъщеря и възрастта определено не ѝ личи. Изпълнителката изглежда много по-млада, а тялото ѝ е във супер форма.

Наскоро Лиляна Попова, както е истинското ѝ име, сподели снимка по бельо, на която с гордост демонстрира фигурата си. Тя също така обясни как се поддържа.

"Както знаете, за мен спортът е начин на живот! Освен това винаги съм се стремяла да се храня чисто и здравословно? Нещото, което си потвърдих на мястото, на което се случваше този детокс, е, че всъщност самичка, слушайки тялото си, аз съм се хранила изключително правилно! В “простичката” храна се крие ключът към нашето здраве! В малкото обработка, в малките количества! Единственото, което ми беше трудно да изключа, беше захарта! Шоколадът, без който не можех, но се справих с липсата му!

Единственото, което няма как да правя всеки ден, са процедурите с кал, масажите, които с помощта на електрически импулси, стимулираха всеки ден функцията на различните органи. Но пък живеейки правилно, ние ги предпазваме от различни патологии и болежки! Това можем да го правим всички! Вълшебната ябълка?, вълшебната целина?, чия?, цвекло?, отвсякъде можем да си ги вземем, не струват скъпо, а лекуват, защитават, подпомагат функциите на организма ни. Те са нашите лекари! Обичайте себе си - лесно е! Подарете си здраве, красота и дълголетие, с помощта на майката природа и волята си! И... не пренебрегвайте спорта - той е най- великият лечител? Дори специалистите тук го поставят на 1-во място! Обичам Ви!".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама
Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама