Певицата Лизо с нови обвинения от екипа си


Певицата Лизо с нови обвинения от екипа си
Снимка: Getty Images

Лошите дни в живота на 160-килограмовата пухкава певица Лизо нямат край. Нови шестима души от денс групата на изпълнителката я обвиниха в лошо отношение.

Адвокатите, представляващи делото срещу 35-годишната певица, потвърдиха пред Page Six, че новите жалби са "с подобни истории", като на хората от екипа ѝ, които първи хвърлиха тежки обвинения срещу Лизо.

Вижте още: Почина Роби Робъртсън от рок групата The Band

"Някои от исковете, които разглеждаме, са свързани с твърдения за сексуално натоварена среда и неплащане на заплати на служителите и може да подлежат на съдебно преследване, но е твърде рано да се каже", допълни един от адвокатите.

Припомняме ви, че преди седмица стана ясно, че трима бивши танцьори съдят носителката на "Грами". Сред обвиненията, изложени в иска, една от ищците твърди, че е била насърчена от певицата да "се редуват да докосват голите изпълнители", докато са били в клуб в квартала на червените фенери в Амстердам по време на турнето през февруари. В жалбата се излагат и други твърдения, според които хора, наети от Лизо, са подложили ищците на расова и религиозна дискриминация, включително твърдение, че счетоводител от предимно белия мениджърски екип на BGBT е дискриминирал чернокожите танцьори.

Вижте още: Скандал: Известен руски актьор призна, че е спал с Филип Киркоров (ВИДЕО)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама