Певицата Рей събра най-много номинации за наградите БРИТ


Певицата Рей събра най-много номинации за наградите БРИТ
Снимка: Getty Images

В началото на годината награди и церемонии дебнат отвсякъде! Певицата и авторка на текстове Рей води по брой на получени номинации за наградите БРИТ - рекордните седем, предаде Ройтерс.

Тя е номинирана в основните категории за тазгодишните британски музикални отличия - изпълнител на годината, албум на годината за My 21st Century Blues и песен на годината за Escapism.

Вижте още: Рийз Уидърспун шокира феновете си с това, което изяде (ВИДЕO)

Рей, която е на 26 години, може да получи БРИТ и в жанровите категории - за поп, арендби, както и за най-добър нов изпълнител.

Седемте й номинации подобриха рекорда за най-много, получени от един изпълнител за една година, съобщиха от Британската фонографска индустрия, цитирани от Ройтерс.

"Очите ми се пълнят със сълзи, когато говорим за това - прекалено много, наистина е прекалено много. Единственият начин, по който мога да опиша това - като чудо е", каза Рей в интервю по време на обявяването на номинациите.

Певицата се раздели със звукозаписната си компания през 2021 г., за да работи като независим изпълнител, след като заяви, че лейбълът е задържал дебютния си албум, припомня Ройтерс.

Дуа Липа има три номинации за наградите БРИТ - изпълнител на годината, в категорията поп музика и песен на годината за Dance The Night от касовия хит "Барби".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама