Пит не може да повярва в какво се е превърнала Джоли


Пит не може да повярва в какво се е превърнала Джоли
Снимка: Getty Images/Guliver

Изминаха точно две седмици, откакто Анджелина Джоли подаде молба за развод от Брад Пит. Като една от най-сериозните причини за решението й е грозен скандал между актьора и 15-годишния Мадокс, който се е случил по време на полет.

52-годишният Пит все още се опитва да се възстанови от изненадващата постъпка на Джоли.

USWeekly съобщи, че актьорът е в "лоша форма" и "не може да повярва в какво се е превърнала съпругата му". Той също така все още е тотално съкрушен от всичко, което се случва, и често плаче.

Звездата от "Боен клуб" е с 41-годишната Джоли от 12 години, но беше женен за нея само 2 от тях.

"Той не може да повярва, че жена му се е превърнала в това и е в много лоша форма, но децата са единственото нещо, което го интересува в момента", каза източник пред сайта.

"Той силно разчита на семейството си и говори с родителите си и близките си приятели постоянно. Почти всеки ден се чува с майка си."

Неговите родители са Джейн и Бил Пит, които живеят в Мисури. Той има 50-годишен брат, Дъг, и 47-годишна сестра Джули.

Миналата седмица Джоли и Пит се съгласиха да направят списък с нещата, за да не трябва постоянно да ходят по съдилища и да решат какво трябва да се случи с децата - Мадокс, 15, Пакс, 12, Захара, 11, Шайло, 10, и близнаците Кнокс и Вивиан, 8.

Актрисата има физическо попечителство над тях до 20 октомври. Междувременно Брад доброволно е предложил да присъства терапевт на срещите му с тях. След това терапевтът може да реши дали той има нужда от допълнително наблюдение.

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама