Плевнелиев и Банова: Ние сме сродни души


Плевнелиев и Банова: Ние сме сродни души
Снимка: Стоп кадър/Нова телвизия

"Тази връзка е много специална, тъй като душите ни се намериха. Много вярвам, че е имало причина да се срещнем отново", това каза Деси Банова за любовта си с Росен Плевнелиев в предаването "На Кафе".

Той от своя страна обясни в първото им общо интервю, че са заедно от малко повече от 3 месеца и се възхищава на синоптичката заради цялата медийна атака по неин адрес, след като стана ясно, че са заедно.

"Деси е много смела. Тя е герой. Денонощно я преследваха папараци, дори едни катастрофираха, опитвайки се да я снимат. Не желаем да парадираме с любовта си, да ставаме звезди. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си, но молим за спокойствие."

Те коментираха и решението си да дадат това общо интервю и открито да говорят за любовта си.

"През цялото време бях против, тъй като това е много лично и съкровено нещо, но Росен ме убеди, че се налага заради всичко, което се изписа за нас", каза Банова.

"Ние сме абсолютно наясно, че ще бъдем обсъждани. Но само през последните седмици то не бяха папарашки снимки, верни и неверни истини. Не вярваме, че една любов, независимо колко силна е, трябва да бъде експонирана. Не желаем да се крием, искаме да ходим хванати за ръце и да се обичаме", коментира Плевнелиев.

Любовта между тях припламнала тази година. Първата им среща всъщност била през 2014 година, когато тя отразявала Световния форум на ООН за климатичните промени в Ню Йорк, където взела интервю с него. След това пътищата им се разделят, но тази година съдбата ги събира. Те отново се виждат на 26 април 2017 на ежегодните награди на "Стоян Камбарев", организирани от Деси Текенджиева. Там между тях прехвърча първата искра, последвана от SMS-и и разговори. Нещата всъщност се случват в Гърция, където двамата се срещат на кафе покрай общ приятел.

На въпроса на Гала: "Какво ви впечатли най-много един в друг?", те отговориха така:

"Направи ми впечатление, че Росен е страшно открит, има невероятно положителна енергия и умее да разговаря с хората. Има голямо и добро сърце. След наградите четох едно негово интервю, в което споделя за загубата на най-големия си син и какво го е накарало да продължи напред. Плаках, защото осъзнах, че това е много специален човек. Да преживееш тази огромна трагедия, но да останеш открит, да се стремиш да помагаш на хората... просто нямаше как да не ме впечатли", каза Банова.

"Най-важното за Деси е, че сме сродни души. Тя е много добра, изключително добронамерена, подава ръка на всеки и се раздава денонощно. Бях много потресен, когато видях нейната безгранична доброта, която ме грабна. Ние успяхме да се намерим като сродни души, като добри хора, които смятат, че децата са най-голямото богатство. Оставаме тук и продължаваме да вършим добри дела", каза пък Росен.

Те също така обясниха, че близките им знаят още от самото начало за тях, тъй като са искали да бъдат коректни към бившите си партньори и децата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама