По колко печели Тейлър Суифт на ден


По колко печели Тейлър Суифт на ден
Снимка: Getty Images/Guliver

Певицата Тейлър Суифт беше обявена за най-високоплатения музикант в света, като от началото на 2015 г. е спечелила 317 млн. долара, което прави по един милион дневна печалба.

Редактори на MailOnline.com изчисляват, че суперзвездата е успяла да натрупа това завидно богатство от новия си албум, световното си турне и рекламните си договори.

Тя пусна петия си албум "1989" през октомври миналата година. От него Суифт продаде 1,3 милиона копия само през първата седмица, дебютирайки под номер едно в целия вят.

След огромния успех на албума, изпълнителката започна световно турне, като само за пет концерта спечели 16,8 милиона долара.

Освен от музика, звездата трупа солидна банкова сметка и от рекламните си договори. Тя рекламира три парфюма на Елизабет Арден, а също така има договори с Diet Coke и компанията за производство на обувки Keds.

"Точно сега Тейлър е недосегаема. Тя е толкова напред от всички останали в бранша, че се превърна не само в уникален артист , но и в двигател за търговската страна на музикалния бизнес”, заяви търговският анализатор Майк Раян от Лос Анджелис.

Новината идва четири месеца, след като "Форбс” постави Тейлър Суифт под номер осем в класацията си за 100-те най-богати знаменитости за 2015 г.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама