Победител от MasterChef се ожени (СНИМКИ)


Победител от MasterChef се ожени (СНИМКИ)
Снимка: bTV

Нова звездна сватба. Първият победител в кулинарното риалити MasterChef - Симеон Червенков, се ожени за любимата си, която е и бременна.

Двамата са побързали да сключат брак именно заради очакването на първата им рожба, като все още не се знае пола на бебето и кога точно трябва да се появи на бял свят. Те планират и тържество в Гърция, за да отпразнуват сватбата си.

Роберта Плунцевич и Симеон Червенков се запознават в заведение, където тя работи като сервитьорка. Двамата са заедно от 2 години. Брюнетката е от сръбски произход.

Преди време Симеон, който работи в компютърна фирма, сподели, че готвенето има терапевтичен ефект върху него. Той дълго време се бори с наркотична зависимост.

"Още на 14 г. започнах да пуша трева и да пия. На 16 г. вече бях зависим от хероина. Въргалял съм се по пейките в парка, стигнах дъното бързо - за по-малко от година. Осъзнах, че съм в тинята. Тогава помолих родителите си за помощ. Бях много изтощен вече, ножът ми беше опрял много в кокала. Отидох при майка ми и ѝ казах какво се е случило и че искам заедно да преборим това нещо, искам да ми помогне, явно сам няма да се справя. Тя беше много стресната. Борбата на семейството ми и моята беше голяма. И след две години лутане правилната формула беше да замина на лечение в Италия. Не обичам да говоря за този период, но това е голямата битка в моя живот. Не парадирам с това. Благодарен съм на семейството ми", призна преди време готвачът.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама