Победителят в "Маскираният певец": Бях разорен


Победителят в "Маскираният певец": Бях разорен
Снимка: Nova

След като цели 13 предавания успешно се криеше зад тайнствената маска на Баба Яга, Боби Турбото успя да победи в тазгодишното издание на "Маскираният певец". Борислав Захариев обаче разкри, че преди време е бил разорен и неговите родители са го издържали.

След като спира да се превъплъщава в култовия образ на Боби Турбото в предаването "Сблъсък" на Иван и Андрей, близо 3 години е без работа. Макар че участва в Big Brother All Stars през 2014, хонорарът му не стига да си покрие всички заеми. 

"Имаше период, в който те ме издържаха. А аз исках да ги заведа на почивка, да ремонтираме жилището, както и да започна свой филмов проект. Всичко това днес е в миналото и слава богу, благодарение на това, че не се отказах от актьорството, с упоритост преодолях всички проблеми. Вече всичко си дойде на мястото. Взеха ме в Сатиричния театър и съм много благодарен на директора Калин Сърменов, защото дълго не можех да избягам от образа на Боби Турбото, никой не ме взимаше за сериозни роли", сподели дипломираният с най-висок успех от НАТФИЗ Захариев.

Шефът на Сатирата обаче видял в него "много хляб" и решил да го режисира в моноспектакъл, в който разказва живота му. Така се ражда постановката "Извънземни страсти", в която Боби пее хитове на Лили Иванова, Елвис Пресли, Франк Синатра.

"От "Като две капки вода", риалити шоу, в което участвах, си сверих часовника дали мога да пея и какво, след това се втурнах в това приключение", разказва Захариев, който веднага приел предложението на Маги Халваджиян да участва в "Маскираният певец".

"Имах доста големи проблеми, за които хората на знаят. По време на репетициите скочих от сцената, но бях с обувки с ток. Набих зверски петата си и един месец куцах. На песента Speed, точно когато се качих горе при панела, буквално слязох на ръце по парапета, защото не можех да стъпвам. Плюс това огромен проблем за всички участници е как се вижда през маските. Когато очите се изпотят, нищо не се вижда. Но имах късмет, защото моят костюм е доста свободен и ми даваше право на движение – вече ми липсва. Ако ми се беше паднал друг, със сигурност нямаше да се справя толкова добре", призна той.

"И колегите ми, които останаха след мен, заслужаваха първото място - Невена Цонева, която беше Булката, и Християна Лоизу, която бе Хищницата, но съм щастлив, че точно аз спечелих", радва се Турбото.

"Искам да кажа на всички хора - не се отказвайте, търпението и трудолюбието се възнаграждават и никак не са изтъркани от употреба думи", категоричен е той.

 

Източник: България днес

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама