Почина известна участничка от "Ергенът"


Почина известна участничка от "Ергенът"
Снимка: iStock

Една от най-популярните участнички в британското издание на "Ергенът" ("The Bachelor") - Таби Браун, е починала на 17 октомври на 38-годишна възраст, съобщи "Дейли Мейл".

Източник, близък до нейния агент Ричард Пасков, каза пред изданието: "Нейното погребение беше в сряда. Тя почина от инфаркт. Много е тъжно. Тя беше обичана и харесвана от толкова много хора".

Вижте още: Галена пазарува аксесоари втора употреба 

Само преди шест седмици красавицата публикува последното си видео в Instagram, в което щастливо позира в обществена баня.

Таби Браун беше популярен модел, като е работила и за Playboy. В биографията ѝ влизат реклами на популярни модни брандове и участие в музикални клипове на Snoop Dogg, Dizzee Rascal и B.O.B. Тя се превръща и в любимка на зрителите в романтичното риалити "Ергенът", което се излъчва по Channel 5.

Вижте още: Дженифър Лопес позира за първата си колекция бельо (СНИМКИ)

В любовния ѝ живот не липсват знаменитости, на които е пленила сърцето. Браун е имала връзка с футболистите Рахим Стърлинг и Марио Балотели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама