Почина Миро от Big Brother


Почина Миро от Big Brother
Снимка: Facebook

Мирослав Георгиев, по-познат като Миро от Big Brother, днес си е отишъл от този свят. Тъжната новина беше съобщена от Ники Кънчев, който беше водещ на риалити предаването.

"Гадно, ужасно и тъпо. Смъртта отнесе и Миро от втория сезон на Big Brother. Оставя Давид и Катето сами! Сбогом, момчето!", написа журналистът във Facebook.

Все още не се знае каква е точната причина за смъртта на 40-годишния Миро. През последните дни той е бил настанен в болница заради здравословен проблем.

Миналата година риалити участникът преживя инсулт, но успя да се възстанови.

"Четиредесет годишнината ми започна Ударно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в стил Аll inclusive, и почти се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет. Сега спокойствие и силна храна", написа тогава Миро във Facebook.

Той спечели втория сезон на шоуто Big Brother през 2005, в който участва с бившата си съпруга Елена. Има син, Давид, от настоящата си половинка Екатерина Дюлгерова, която е бивша манекенка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама