Почина най-известният малък човек у нас Георги Софкин


Почина най-известният малък човек у нас Георги Софкин
Снимка: Facebook

Георги Софкин, най-известният малък човек у нас, си е отишъл от този свят. Дългогодишният председател на организацията "Малки европейци" в България е починал на 1 ноември в Стара Загора. Причина за смъртта му е тежка черепно-мозъчна травма.

Преди няколко дни мъжът е бил докаран в интензивното отделение с рана на главата в кома, от която така и не успял да излезе. Бил намерен към 14 часа в събота, паднал на тротоара на старозагорската улица "Митрополит Методий Кусев" в района на Второ основно училище, съобщи "24 часа".

Случаят се смята за нещастен, Софкин не е жертва на криминално престъпление. Той паднал и се ударил лошо.

В последните години официално Георги Софкин, чийто ръст беше 136 сантиметра, се водеше за бездомник, след като заради присъда над него наследственият му апартамент в Стара Загора бе продаден от съдия-изпълнител. Добри хора го бяха приютили, но не успяха да го предпазят от страстта му към алкохола, казаха негови познати.

Софкин е познат също като участник в едно от изданията на риалити формата "ВИП Брадър", а също и като участник в първия български порнофилм "Секс партия бридж".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама