Поли Генова разкри пола на второто си дете


Поли Генова разкри пола на второто си дете
Снимка: Instagram

Поли Генова най-после издаде пола на бъдещето си дете. 34-годишната певица разкри в интервю за Нова телевизия, че ще си има момиченце.

Тя сподели, че и двете ѝ бременности не са били планирани.

"Аз вярвам, че те сами решават кога трябва да дойдат при нас и ние просто се нагаждаме спрямо ситуацията. И двата пъти бяха изключителна изненада за мен, признавам си. Заради всички неща, които бях запланувала, нещата бяха малко по-различни. Но смятам, че няма нищо случайно и това голямо щастие, което е на път да ми се случи отново, го приемам буквално като дар. И смятам, че неслучайно идва сега при мен и трябва да ме научи на нещо. Да ме научи да бъда по-спокойна, аз съм много експанзивна и емоционална. Но бременността много ме успокои, поне на мен така ми влияе."

Поли каза, че е късметлийка, тъй като бременността ѝ протича леко, подобно на първата ѝ.

"Аз съм благословена, че и двете ми бременности текат добре. Някакси децата ми израстват с моето темпо на ежедневие и с това, че понякога се изморявам повече. Разбира се, гледам да внимавам, защото в крайна сметка най-важни са те."

Тя и холандецът Джоузеф, с когото наскоро се сгодиха, вече са родители на 2-годишен син, Даниел. Второто им дете трябва да се появи на бял свят в края на годината. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама