Полиция в дома на Бритни Спиърс след инцидент с нож (ВИДЕО)


Полиция в дома на Бритни Спиърс след инцидент с нож (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс може да не изкарва хитове от дълго време, но за сметка на това знае как всички световни медии да я превръщат в тема номер 1.

Поп икона буквално подлуди последователите си в Instagram с видео, на което танцува с ножове, а на друг запис изглеждаше, че се наранила.

Вижте още: Александра Богданска е неотразима на Седмицата на модата в Париж (СНИМКИ)

На клипът, който е заснет в дома на Бритни Спиърс, изпълнителката танцува по бикини, с изрязано горнище, а в ръцете си държи два големи кухненски ножа, които размахва около тялото си.

Видеото не просто накара феновете ѝ да настръхнат, а стана повод и шерифският отдел на окръг Вентура, Калифорния да извърши проверка за състоянието на певицата.

След като полицията е установила от два независими източника, че Бритни Спиърс е в добро физическо и психическо състояние, органите на реда са напуснали дома ѝ.

Не за първи път, полицията проверяват поп иконата в дома ѝ. През януари изпълнителката се оплака, че властите са нарушили личния й живот.

Вижте още: Почина една от най-големите звезди на "Хари Потър" (СНИМКИ) 

Както всички знаят, полицията беше извикана в дома ми въз основа на някакви телефонни обаждания. Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата отидоха малко прекалено далеч и личното ми пространство беше нарушено“, написа тогава Бритни Спиърс в Twitter.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама