Помните ли Ник Картър от Backstreet Boys? Вижте го днес (СНИМКИ)


Помните ли Ник Картър от Backstreet Boys? Вижте го днес (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images / Guliver

Ако сте израснали през 90-те, няма начин да не помните момчешката група, която бе хит по онова време – Backstreet Boys. Разбира се, най-обичаното лице от бандата бе това на Ник Картър. Хубавецът обаче отдавна не се появява под светлината на прожекторите, още повече след обвиненията в изнасилване през 2017 година. Ето какво се случва с него днес.

Ник Картър се присъединява към Backstreet Boys, когато е само на 12. Семейната му история е объркана и проблемна - баща му изневерява, а майка му е властна жена, която има навика да краде от синовете си. Около 2000 Ник вече сериозно злоупотребява с алкохола и наркотиците заради стреса около момчешката банда.

През 2002 Картър е арестуван за първи път при спречкване в нощен клуб в Тампа, Флорида. Образът му на добро момче започва да се пропуква. През 2005 година е задържан отново, този път в Калифорния и в нетрезво състояние зад волана. Диагностициран е с кардиомиопатия и медиците са категорични, че е причинена от злоупотребата с алкохол и субстанции. След това Ник се „взима в ръце”, но следващият голям удар за него се крие зад ъгъла.

На 12 януари 2012 г. сестрата на Ник, Лесли, умира от свръхдоза медикаменти само на 25-годишна възраст. Оставя дъщеричка на 10 месеца. В момента той не контактува с никого от фамилията Картър, освен със сестра си Ейнджъл. В особено влошени отношения е с брат си Арън и с майка си.

Картър не отговаря на нападките от страна на своето семейство. Той и Лорън Кит са родители на три деца и Ник прави нова музика, макар славата му да е далеч от онази в началото на хилядолетието. Сингълът му "Easy", записан съвместно с певеца Джими Алън, ще излезе на 11 февруари тази година.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама