Порнозвезда се самоуби заради тормоз да снима с актьор, участвал в гей порно


Порнозвезда се самоуби заради тормоз да снима с актьор, участвал в гей порно
Снимка: Getty Images/Guliver

Едно от най-известните имена в бранша на киното за възрастни – Оугъст Еймс, е сложила край на живота си, като се е обесила. Скандалното в случая е, че това най-вероятно е станало заради кибертормоз от страна на нейни колеги, пише сп. Rolling Stone.

Снимка: Getty Images/Guliver

Според информацията, Еймс е била охулена от свои колеги, защото отказала да се снима с бисексуален актьор, който участвал в много хомосексуални сцени. Предполага се, че става въпрос за Джейкстън Уийлър.

Цялата история се базира на пуснати в Twitter съобщения. Еймс написала в профила си, че „която колежка иска да ме замести в сцени с колега, снимал гей порно, нека ми каже“. Заради отказа на Еймс, Уийлър пуснал съобщение в микроблог мрежата, в което написал следното: "Светът очаква извинението ти или да глътнеш цианид, ако не го сториш". Доста сериозни критики по адрес на Еймс отправила и нейната колежка Джесика Дрейк, която има опит в индустрията още от 90-те години на XX век (за сравнение Еймс снима само от 4 години и беше на 23 години, когато се самоуби). Дрейк надълго и нашироко обяснява, че "порноактьорите при всички положения се чукат с тези, с които искат, но ако елиминираш колеги само заради факта, че може да са снимали и хомосцени, значи логиката сериозно ти куца". Тя добавя, че е изразявала тази позиция многократно в миналото и пише на Еймс следното: "Правила съм сцени с гей изпълнители, с транссексуални и с бисексуални. Ако това ме слага в твоя черен списък, не искам да снимам повече с теб".

Ден преди да се самоубие, Еймс пуска и последния в живота си пост в Twitter: "Майната ви на всички". Точно това засилва предположенията, че тя е стигнала до трагичен край заради яростните критики относно избора ѝ с кого да снима. Порнозвездата се защитаваше от нападките и от друга гледна точка – че пази здравето си, намеквайки, че при актьори, които снимат сцени с "всичко, което им падне", е по-разпространено явлението на болести, предавани по полов път.

След трагичния край на Еймс, иконата в индустрията за възрастни Джена Джеймисън заяви, че "е шокирана" от поведението на актриси, атакували приятелката ѝ Еймс и директно казва: "Кръвта ѝ е върху вашите ръце". "Не оправдам кибертормоза", защити се Дрейк в отговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама