Потвърдено: Полицията издирва сина на Софи Маринова


Потвърдено: Полицията издирва сина на Софи Маринова
Снимка: Facebook Софи Маринова

От известно време се носят слухове, че синът на Софи Маринова - Лоренцо, си има сериозни проблеми със закона. Източници на МВР потвърдиха пред нашите колеги от Actualno.com, че 20-годишният наследник на поп фолк певицата наистина е обявен за общодържавно издирване от полицейското управление в Етрополе. 

От края на миналата седмица (19 - 25 септември) Лоренцо Игнатов е търсен от полицията. Постоянният му адрес се намира в Етрополе, затова и управлението там е водещо. А причината да бъде търсен е трафик на нелегални мигранти.

Именно в края на миналата седмица беше заловен 21-годишният Иван С., защото е прекарвал нелегални мигранти през Русокастро. Той е обяснил на полицията, че Лоренцо го е въвел в схемата - оставил го в Дебелт, дал му ключовете за джип "Сузуки Витара", който бил с пълен резервоар и GPS точка, от която да вземе бежанците, както и указания за обратното връщане до София. Затова и Лоренцо е бил потърсен от полицаите за обяснение.

Според информацията на Actualno.com, Лоренцо е обявен за общодържавно издирване, но е търсен като свидетел, а не като обвинен - все още. Няма връзка с него, Софи Маринова също към момента на публикуване на материала не вдига телефона и не коментира темата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама