Потвърдено! Радина и Деян ще стават родители


Потвърдено! Радина и Деян ще стават родители

Радина Кърджилова и Деян Донков чакат син в края на юни или началото на юли.

Цялото семейство приема тази новина като най-хубавия подарък за новата 2016 г. и всички са готови да помагат с каквото могат. Това съобщи бащата на актрисата Христо Кърджилов пред "24 часа".

“Сега Радина е като икона, излъчва мека светлина и една сладост покрай бременността. Сияе отвътре, много е щастлива и спокойна. Деян е до нея - внимателен, грижовен. Това момче се оказа с много богата душевност, способен на дълбоки чувства и истинска преданост”, разказва Кърджилов.

Радина, която преди дни получи номинация за театралната награда "Икар" за поддържаща женска роля като Инна в пиесата "Мърлин Мърло", поставена в Хасковския театър "Д. Димов", постепенно ограничава участията си в други спектакли. Вече е спряла да играе в "Йерма" по Лорка в Театъра на армията.

Актрисата напълно е спряла цигарите, пие само вода, похапва си предимно салати, зеленчуци на пара, риба, стриктно спазва съветите на наблюдаващите я гинеколози. Наддала е съвсем малко килограми, които все още почти не ѝ личат.

Радина тази година става на 30, с Деян са заедно от 5 години. Актьорът има 10-годишен син, който носи неговото име, от връзката му с актрисата Анастасия Ингилизова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама