Потвърдено: Рене Зелуегър има нов любим (СНИМКИ)


Потвърдено: Рене Зелуегър има нов любим (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

От известно време се носят слухове, че Рене Зелуегър има нов мъж в живота си. Най-после беше потвърдено, че звездата от "Бриджит Джоунс" има връзка с телевизионния водещ Ант Анстед.

Той сподели в Instagram общо селфи с 52-годишната актриса и колежката си Кристи Лий. Рене участва в първия епизод на предаването "Celebrity IOU: Joyride", което Ант и Кристи водят.

Папараци също така успяха да заснемат влюбените как се разхождат и целуват. Както се вижда от кадрите, те изглеждат много щастливи заедно.

Зелуегър и Анстед са се запознали на снимачната площадка на "Celebrity IOU: Joyride". Явно е било любов от пръв поглед, тъй като двамата много бързо са се превърнали в двойка.

"Понякога двама души се срещат и веднага си пасват, когато времето е правилно. Рене е креативна и често се насочва към мъже, които мислят извън кутията. Тя е умна, вежлива, винаги се опитва да разшири хоризонта си и да се грижи за хората около себе си", каза източник пред People.

Двойката направи първата си публична поява на 7 август на събитие на Radford Motors в Санта Ана, Калифорния.

"Те са доста сериозни един към друг. И двамата са заети със собствените си кариери и проекти, но винаги намират време", каза още източникът.

Телевизионният водещ има 2-годишен син, Анстед, от бившата си съпруга Кристина Хак. Твърди се, че малкият вече се запознал с Рене и се разбират прекрасно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама