Пребиха Дебора след излизането ѝ от Big Brother (СНИМКА)


Пребиха Дебора след излизането ѝ от Big Brother (СНИМКА)
Снимка: Нова телевизия

Попфолк певицата Дебора, която беше принудително изгонена от Big Brother: Most Wanted, е била пребита вчера вечерта. Това разкри самата тя в предаването "На кафе" по Нова тeлевизия.

Изпълнителката се появи в предаването със слънчеви очила и не успя да сдържи сълзите си. Тя отказала да ѝ сложат грим, тъй като иска всички да видят какво са ѝ причинили.

Дебора обясни, че нощта пред блока ѝ трима мъже са я нападнали. Тя призна, че има синини по очите, ръцете и коленете. Нападателите са одрали цялата ѝ кола. Фолк дивата каза, че има снимки, които може да покаже като доказателство.

"Имам подозрения кой стои зад това – бившият ми приятел. В Big Brother казах, че има физическо посегателство срещу мен и казах неговото име. Явно прави това от злоба", смята Дебора.

Тя разказа още, че я е било страх да подаде жалба в полицията срещу него, защото я заплашил да я полее с киселина.

Дебора се почувства обидена от това, че името ѝ като супер герой беше "Мис Махмурлук". Това предизвика невиждана разправия между нея и Big Brother, която доведе до нейното извънредно да напусне Къщата.

"Имам психически проблем, а те изкараха, че съм алкохоличка. От пет години имам панически атаки и смятах, че когато пия алкохол, ще се оправя. В Къщата започнах да получавам отново такива атаки и затова си позволих да пия, но не постоянно", разказа през сълзи Дебора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама