Преди и сега: Какво се случва с актрисите от “Отчаяни съпруги” (СНИМКИ)


Преди и сега: Какво се случва с актрисите от “Отчаяни съпруги” (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Премиерата на „Отчаяни съпруги“ беше през 2004 и много бързо всички зрители се влюбиха в “Уистерия лейн”. Създадената от Марк Чери комедийна драма ни накара да сядаме пред малкия екран, за да следим живота на Сюзън Майер (Тери Хачър), Линет Скаво (Фелисити Хъфман), Бри Ван де Камп (Марша Крос) и Габи Солис (Ева Лонгория).

По време на осемте сезона, сериалът “Отчаяни съпруги“ получи безброй награди, включително 7 награди „Еми“ и 3 награди “Златен глобус“. Ето какво се случва с актрисите от сериала към днешна дата.

Тери Хачър

Звездата на Тери Хачър бързо залезе след края на сериала. Тя озвучаваше няколко филма на Дисни през 2013 - “Planes” и неговото продължение “Planes: Fire & Rescue”. Междувременно Тери разви любов към готвенето и стартира канал в YouTube “Hatching Change“ през януари 2018 година, за да помогне на зрителите си да направят „положителни промени в живота ви, здравето и отношението ви.”

Фелисити Хъфман

След като излезе от обувките на Линет, Хъфман участва в няколко независими филма, преди да се присъедини към актьорския състав на “American Crime”. Фелисити се превърна в сензация през март 2019 година, когато беше арестувана за фалшифицирането на SAT резултата на най-голямата си дъщеря София, за да влезе в колеж.

Марша Крос

След кратка пауза в кариерата, Крос участва като гост в епизод на “Закон и ред” през 2015 г. и по-късно се присъедини към актьорския състав на “Quantico”. Актрисата, която има близначки Идън и Савана със съпруга Том Махони, обяви през юни 2019, че има рак на ануса. Сега тя е в ремисия.

Ева Лонгория

Лонгория успя да развие кариерата си след края на шоуто - тя се появи в няколко популярни реклами и кампании, продуцира “Devious Maids” от 2013 до 2016, участва и в други пълнометражни филми.

Николет Шеридан

Шеридан определено излезе с гръм и трясък от „Отчаяни съпруги“. Тя заведе дело за 20 милиона долара срещу ABC през 2010 г., в което се твърди, че продуцентът я е нападнал на снимачната площадка и неправомерно е прекратил договора ѝ. Тя участва във възраждането на “Dynasty” от 2018 до 2019 година.

Дана Дилейни

Дилейни успя да затвърди образа си на малкия екран със сериалите “Body of Proof”, “Hand of God”, “The Comedians” и други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама