Преди и сега: Звездите от "Дързост и красота"


Преди и сега: Звездите от "Дързост и красота"

На много от нас сериалът „Дързост и красота“ навява сладки, дори носталгични спомени от детството. Сигурни сме, че и вие доста пъти сте ставали свидетели на драмите в семейство Форестър, благодарение на баба ви, която надали е пропускала епизод. Спомняте ли си емблематичните Стефани, Ерик, Рич, Брук и Тейлър? Вижте как са се променили любимите ни герои от 1987 година насам, когато започва излъчването на заплетената сапунена драма.

Брук Лоуган


През 1987 година Катрин Ланг получава предложение да участва в „Дързост и красота“ и тя приема. Нейната връзка с Рич Форестър (Рон Мос) е ключовата история в сериала и продължава повече от 20 години. Катрин Ланг е една от двамата актьори, които са в сериала от неговото начало.

Ерик Форестър


Ерик и Брук са двамата единствени актьори, които оставят в сериала от първия до последния епизод. Интересен факт е, че Джон Маккук в ролята на Ерик Форестър, е само 7 години по-възрастен от Рон Мос, който играе ролята на Рич, но в сериала е негов баща.

Стефани Форестър


Още едно емблематична героиня за „Дързост и красота“. 25 години след началото на сериала, Сюзън Фланери решава да напусне известната сапунка.

Рич Форестър


Продължаваме с „младото“ поколение Форестър, в лицето на Рич. Той е един от най-запомнящите се персонажи в сериала и благодарение на образа, в който влиза, си спечелва хиляди фенове по света. Точно 25 години след пилотния епизод, Рон Мос също напуска сериала.

Тейлър Хейс


Красивата актриса Хънтър Тайло определено не е отдала живота си на „Дързост и красота“, но е също толкова запомнящ се образ. Над 12 години тя се превъплъщава в образа на д-р Тейлър Хейс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама