Предизвикателството "Ледена кофа"


Предизвикателството "Ледена кофа"

Предизвикателството "Ледена кофа" се състои в това да изсипете (или да помолите някой друг да го направи вместо вас) върху главата си кофа, пълна с леденостудена вода.

"Защо, по дяволите, някой би направил това!?“, ще попитате. Отговорът - за благотворителност. Правилото е, че всеки, който се съгласи да изсипе водата върху себе си, трябва да номинира един човек (или максимум трима), който има 24 часа, за да направи същото, като е задължително да се заснеме и от своя страна да номинира друг човек. Ако не го направи, трябва да дари 100 долара за благотворителност.

Има някои разминавания при правилата - в една от вариациите този, който изсипе вода върху главата си, трябва да дари 10 долара.

Не е съвсем ясно откъде идва идеята за предизвикателството, но то "заля“ социалните мрежи и се превърна в тотален хит - както сред обикновени хора, така и сред множество звезди. Някои от тях са Бил Гейтс, Хилари Дъф, Тейлър Суифт, Крис Браун, Джъстин Бийбър, Джъстин Тимбърлейк, Опра Уинфри, Робърт Дауни Джуниър, Кристиано Роналдо, Селена Гомес, Деми Ловато, Джесика Алба, Дженифър Лопес и т.н. , като дори и президентът на САЩ Барак Обама беше предизвикан.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама