Прелестни: Моника Белучи и дъщеря ѝ Дева във Vogue (СНИМКИ)


Прелестни: Моника Белучи и дъщеря ѝ Дева във Vogue (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Моника Белучи и дъщеря ѝ Дева Касел украсиха корицата на юлския брой на сп. Vogue Италия.

56-годишната актриса и 16-годишно момиче са като две капки вода. И двете са облечени в елегантни черни рокли, дело на Dolce & Gabbana. Фотограф на  фотосесията е Паоло Роверси.

Голямата дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел е тръгнала по стъпките на известната си майка. Вече има няколко успешни рекламни кампании, сред които за Dolce & Gabbana. Тя за първи път краси сп. Vogue и отзивите са много положителни. В социалните мрежи потребителите са категорични, че момичето е невероятно красиво и са сигурни, че ще има успешна кариера на модел.

"16-годишната Дева е лице на този брой, който е изцяло посветен на нейната възраст. Това е пътешествие на емоциите, онези ярко оцветени чувства, които само определен момент от живота може да предложи: чувство на безпокойство, смесено с безкрайните възможности на времето, когато всичко тепърва предстои", каза Емануеле Фарнети, главен редактор на Vogue Италия.

В интервю за изданието Дева обясни, че е искала да се снима с майка си: "Защото последният път, когато ни снимаха заедно, бях в корема ти".

Моника Белучи и Венсан Касел, които се разведоха през 2013 след 14-годишен брак, имат още една обща дъщеря Леони, която е на 11.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама