Преродена: Мегз заряза суетата и се отдаде на духовни пътувания


Преродена: Мегз заряза суетата и се отдаде на духовни пътувания
Снимка: Facebook

От скандална риалити героиня до духовна личност, посветила се на вътрешната хармония - това е дългият път, който извървя Миглена Каканашева, която се представя в светските среди с псевдонима Мегз.

Вижте още: Златка Райкова с булчинска рокля за над 15 000 лева (СНИМКИ)

Дизайнерката определено не се страхува от обрати в живота си и дори сама ги предизвиква. След като заряза модната си линия в България, Миглена замина за Дубай, където твърди, че има още по-успешен бизнес. Сега обаче тя се е отдала предимно на вътрешно израстване.

Мегз сподели в социалните мрежи снимки от вълнуващото си пътуване до Индия. А разказът ѝ за тази екскурзия напомня на филма "Яж, моли се и обичай". По нейни думи дори е попаднала в голям потоп, но се е измъкнала напълно невредима.

"Скъпа Зел, много ти благодаря, че вървеше с мен и ме държеше за ръката и докато слънцето грееше и когато буквално се давехме в дъжд (ама наистина буквално) никога няма да забравя прекрасните ни спомени как изживяхме дори природно бедствие с приемане, смях и любов, сърцето ми е твое завинаги", гласи част от поста на дизайнерката, в който тя споменава своята духовна учителка.

Вижте още: След скандала: Кали се извини публично на Глория

Миглена отправи благодарности и към своята духовна майка, към която се обърна с "Майка на света". Именно тя е повела към пътя на духовното Каканашева

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама