През сълзи Луиза Григорова благодари на лекари, спасили бебе (ВИДЕО)


През сълзи Луиза Григорова благодари на лекари, спасили бебе (ВИДЕО)
Снимка: Луиза Григорова Facebook

Напоследък, за съжаление, все повече научаваме за случаи на некомпетентна медицинска грижа. Луиза Григорова - Макариев реши да използва силата на социалните мрежи, за да изкаже своята благодарност към лекари, помогнали на бебенце. Актрисата сподели видео, в което нарича медиците "истинските герои на нашето време" и се обръща към тях с думите: "Искам да кажа на докторите, че наистина в България има смисъл!".

Както сама пише:

"Това обръщение е за истинските герои на нашето време! Те не са в приказките или филмите. Те са тук, всеки ден са на фронта и всеки ден ни дават вяра, надежда и смисъл! От името на цялото ми семейство - огромно БЛАГОДАРЯ! За тях това може да е било поредно спасяване на човешки живот, но за нас беше повече от всичко!"

Вижте още: Въвлякоха Софи Маринова, Преслава и Галена в парична измама за хиляди

Ето и самата история:

Преди дни Луиза и членове на семейството ѝ отишли в спешното детско отделение на "Пирогов" заради много близко детенце. Актрисата, която играе ролята на д-р Вяра Добрева в "Откраднат живот", призна, че е станала свидетел на нещо, което го е гледала само на екран. 3а нея всичко, случващо се в болничното заведение, е изключително емоционално.

"Не става въпрос за това, че някой ме разпозна. Напротив! Това беше доста тежък и спешен случай с малко бебенце. В рамките на деня, в който бяхме там, цялата болница беше на крака и в противошоковата зала влязоха всички специалисти. Както от другите етажи на "Пирогов", така и от други медицински заведения, от домовете, дори и от почивката си. Непрекъснато влизаха и излизаха доктори, за да се справят с тежката ситуация, в която беше изпаднало нашето бебе."

Научете останалото в долното видео:

 

Вижте още: Мира Добрева разтърси мрежата: Днес аз съм Славка (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама