Приянка Чопра и Ник Джонас са станали родители


Приянка Чопра и Ник Джонас са станали родители
Снимка: Getty Images

Приянка Чопра и съпругът ѝ Ник Джонас вече са родители. Те съобщиха хубавата новина в Instagram, като разкриха, че бебето им се е родило на 15 януари от суроганта майка. Все още не се знае нито името, нито пола на първото им дете.

"Много сме щастливи да потвърдим, че посрещнахме бебе чрез сурогатна майка. С уважение молим за лично пространство в този специален момент, тъй като се фокусираме върху нашето семейство. Благодарим ви много."

39-годишната актриса и 29-годишният певец от групата Jonas Brothers се ожениха през декември 2018 след 6-месечна връзка. Тъй като Приянка е индийка, а той американец, организираха две пищни церемонии - хиндуистка и християнска, за да почетат различните си култури. Те се състояха в родината ѝ.

"Едно от най-специалните неща, които връзката ни ни даде, е сливането на семейства, които обичат и уважават вярванията и културите си. Планирането на сватбата ни, която обедини и двете, беше невероятно."

Макар че носителката на титлата "Мис Свят" за 2000 година и музикантът имат голяма възрастова разлика, двамата многократно са засвидетелствали любовта си един към друг. Преди време Ник разказа пред сп. "Vogue" как още след третата среща е казал на майка си, че ще се ожени за Приянка.

"Моето обещание тогава... днес... завинаги. Носиш ми радост, благодат, баланс, вълнение, страст... всичко в един и същи миг... благодаря, че ме намери", написа Чопра в Instagram по случай първата годишнина от сватбата им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама