Принц Хари потвърди, че излиза с Меган Маркъл


Принц Хари потвърди, че излиза с Меган Маркъл
Снимка: Getty Images/Guliver

Принц Хари най-после потвърди слуховете, че има връзка с американската актриса Меган Маркли.

Той направи това чрез официално изявление от Двореца Кенсингтън.

В него британският престолонаследник призова медиите да бъдат по-щадящи и да спрат с клеветите и "расовите оттенъци" в своите материали.

32-годишният принц заяви, че през последните седмици Маркъл страда от "вълна на оскърбления и тормоз" от страна на медиите.

Той ги обвини, че се държат неуважително с цел да се доберат до лична информация за актрисата от хора, които са й близки.

Принц Хари дори се страхува за нейната сигурност, след като журналисти и папараци са спрели нея и семейството й на вратата на нейния дом и са се опитали да незаконно да получат достъп до имота й.

"Принц Хари се притеснява за сигурността на г-ца Маркли и е дълбоко разочарован, че не може да я защити. Не е правилно, че след няколко месечна връзка с него тя е подложена на такава медийна атака. Той знае, че коментаторите ще кажат, че това е "цената, която тя трябва да плати" и че "всичко това е част от играта. Той е силно несъгласен с това. Това не е игра - това е нейният живот и неговият", се казва още в изявлението, публикувано в Twitter.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама