Принц Хари си падал по Дженифър Анистън


Принц Хари си падал по Дженифър Анистън
Снимка: Getty Images/Guliver

Известният автор на статии в "Ню Йорк Таймс", блогър и биограф Иън Халперин пише нова книга за блондинката Дженифър Анистън, която разкрива повече за тайнствените й отношения с някои знаменитости.

Според Халперин принц Хари, херцогът на Съсекс, е бил "увлечен от години" по актрисата Дженифър Анистън и дори я е определял като притежаваща "качества на принцеса", след като зашеметяващата блондинка излезе на корицата на "GQ mag. Mirror", съобщи "Спутник".

Ако това, което разкриват новата книга и документален филм за 50-годишната руса фурия Дженифър Анистън, е вярно, тогавашният 24-годишен принц е бил толкова увлечен по нея, че се сдобил с телефонния й номер и е пращал доста съобщения.

"Той казал на близка приятелка, че Джен е любимата му актриса и има номера й. Изпращал й е съобщения и емотикони. Един източник ми каза, че Джен е била наясно с чувствата на Хари, но не искала да се вижда с него, заради разликата във възрастта."

През 2009 г., когато според съобщенията принцът за първи път се влюбва в Анистън, за нея са смятали, че не е романтично обвързана с никого след като се раздели с първия си съпруг, холивудската звезда Брад Пит.

Въпреки че говорителят на Анистън, която е носителка на "Златен глобус", отрече твърденията му, Халперин заяви, че "Заставам зад всичко (казано – бел.ред.) във филма и книгата".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама