Принц Уилям издирва бижутата на майка си, които за последно са били в Меган


Принц Уилям издирва бижутата на майка си, които за последно са били в Меган
Снимка: Getty Images

Напрежението в британския кралски двор няма край. Този път причина станаха бижутата а покойната принцеса Даяна, които за последно са били дадени на Меган Маракъл, съобщава Mirror.

Бившата актриса получи годежен пръстен от принц Хари през 2017 г., за който се твърди, че включва два диаманта от колекцията бижута на покойната му майка.

Вижте още: Джесика Частейн застава начело на Международния филмов фестивал в Маракеш

Две години по-късно годежният пръстен е претърпял редизайн. Твърди се, че новата версия е била представена заедно с друг пръстен от Меган през 2019 г.

Опасения какво е станало с бижутата възникнаха, след като Херцогинята на Съсекс беше забелязана без пръстена на различни ангажименти тази година, включително на гала вечеря през май.

Източник каза пред списание New Idea, че принц Уилям е загрижен за местонахождението на скъпоценните камъни на покойната му майка.

Може да се каже, че това предизвика тревога в двореца. Принц Уилям иска да знае какво се случва. Незнанието къде се намират диамантите е обезпокоително за него."

Вижте още: Помните ли поп-фолк певеца Магапаса? Вижте сватбата му! (СНИМКИ)

Уилям и Меган са в обтегнати отношения, откакто Маркъл и съпругът ѝ принц Хари напуснаха кралското семейство и се пренесоха да живеят зад Океана.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама