Принцеса Кейт вече излиза свободно навън (СНИМКИ)


Принцеса Кейт вече излиза свободно навън (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Състоянието на Кейт Мидълтън след коремната операция, в комбинация с обработената снимка от Деня на майката, притесни много от феновете на кралското семейство и даде повод на злите езици да развиват най-различните конспиративни теории. 

Видео, публикувано от в. "Sun", както и снимка показват усмихнатата 42-годишна Кейт, облечена в спортен клин и черен пуловер. Според британските медии снимките на принцесата и съпруга й са от събота от фермерския пазар Уиндзор, който се намира недалеч от семейната резиденция. 

Вижте още: Талула Уилис призна, че страда от аутизъм (СНИМКА)

Къде още беше засечена принцесата?

Кейт и Уилям прекараха неделната сутрин, наблюдавайки участието на децата си - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, в спортно мероприятие. Джордж и Шарлот учат в училището "Ламбрук" в Бъркшър. Лятната ваканция на децата започва на 17 април и се очаква Кейт да се върне към официалните си задължения след тази дата.

Принцесата отсъства от обществения живот от януари, а междувременно в социалните мрежи се спекулира относно причините за операцията и здравния статус на бъдещата кралица.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама