Пълничката Айшвария Рай предала страната си


Пълничката Айшвария Рай предала страната си

Айшвария Рай е бивша Мис Свят, успешна звезда в Боливуд и е омъжена за един от най-обичаните индийски актьори. Тя стана световноизвестна, след като се снима в холивудския филм "Bride and Prejudice", а Джулия Робъртс я определи за най-красивата жена в света.

Благодарение на известността и богатството си, Айшвария стана една от най-уважаваните и почитани жени в Индия, дори в света. Но тази слава струва скъпо на 38-годишната красавица.

Откакто роди дъщеря си през ноември 2011 г, Айшвария многократно е споделяла, че не бърза да сваля килограмите, които е качила по време на бременността.

Моделът и актрисата, която спечели Мис Свят през 1994 година, защити избора си, заявявайки, че иска просто да се "наслаждава на майчинството".

Като съпруга на Абишек Бачан, син на най-голямата звезда на индийското кино - Амитаб Бачан, тя постоянно е следена от индийските медии.

Индия е потресена от снимки на Айшвария, на които се вижда, че тя е доста пълничка, с двойна брадичка и определено не може да се сравнява с красавицата, която беше преди да роди.

Коментарите по неин адрес са нелюбезни, като много я обвиняват, че е предала феновете и страната си, отказвайки да свали излишните килограми. Според общественото мнение в Индия тя трябва да вземе пример от други звезди като Виктория Бекъм и Анджелина Джоли, които бързо са влезли във форма след раждането.

Според някои звездата има "задължение" към феновете да си върне предишната фигура. "Тя е идеал за красота, затова хората очакват тя винаги да изглежда перфектно".

Килограмите на Айшвария предизвикаха дебат в страната и извън нея за отношението към известните жени, които постоянно са следени.

Вие мислите ли, че Айшвария трябва да бъде критикувана, че не е отслабнала след раждането?

 

Айшвария преди:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама