Първата съпруга на Благой Георгиев се жалва, че родила от човек с тъмно минало


Първата съпруга на Благой Георгиев се жалва, че родила от човек с тъмно минало

Първата съпруга на Благой Георгиев взриви мрежата със скандални признания. Оказва се, че Есмер Омерова е станала майка за втори път на момченце, но и този път не е успяла да изживее пълноценно щастието от майчинството.

Вижте още: Няма да познаете Хайди Клум като тийнейджърка по бански (СНИМКИ)

Омерова сподели с последователите си в социалните мрежи, че е напуснала бащата на втория си син, след като e разбрала, че той е аферист и мошеник, който има тъмно минало. Есмер си тръгнала от него точно на рождения си ден, когато вече била в третия месец от бременността. Още по време на връзката ѝ с въпросния мъж, рускинята не споделяше снимки с него, а сега пази и името му в тайна.

Лошият късмет на Есмер обаче не стига до тук. Тя била предадена и от бившата си най-добра приятелка, която живеела с нея и дори носила дрехите ѝ, но се опитала да открадне идеята ѝ за курсове по самоусъвършенстване.

Припомняме ви, че рускинята  има син от Благой Георгиев, с когото се разведе през 2018. Танцьорката не позволява на детето да се среща с баща си и рядко споделя снимки на Елай в социалните мрежи, който обаче е одрал кожата на първородната дъщеря на Благо.

Вижте още: Гръм в Рая: Софи Маринова отменя сватбата на сина си

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама