Първи снимки от сватбата на Джесика Симпсън


Първи снимки от сватбата на Джесика Симпсън

Джесика Симпсън се омъжи за Ерик Джонсън на 5 юли в ранчото Сан Исидро в Санта Барбара, Калифорния пред 275 гости.

Сп. People публикува първите снимки от тяхната пищна церемония.

На корицата на изданието 33-годишната певица блести в специално направената за нея булчинска рокля на Каролина Ерера. Тя е без презрамки, изработена е от тюл, в цвят шампанско и е украсена със златни бродерии. Джесика е комбинирала красивата рокля с 12-каратови диамантени обици на Neil Lane.

"Всички мислеха, че ще нося по-прилепнала рокля, която да подчертава новата ми фигура. Но аз исках да се омъжа в принцеска рокля. Аз съм южняшка по душа. Харесва ми всичко голямо!"

Звездата сподели пред списанието, че за тях на първо място е семейството. Затова е помолила майка й Тина и сестра й Ашли да й бъдат шаферки. Бащата на Ерик пък е бил кум.

Но определено най-много внимание са привлекли техните сладки дечица - 2-годишната Максуел и Ейс, който е на годинка. И двамата са участвали в церемонията - дъщеря им е била сред малките шаферки, а синът им е носел пръстените.

Докато е отивала към олтара, е звучала музика от нейния "най-любим филм на всички времена" – адаптацията на "Големите надежди” от 1998 г.

"Видях моята красива жена да идва към мен, плачейки. Сърцето ми щеше да експлодира”, спомня си Ерик.

За тържеството след церемонията Джесика се е преоблякла с къса блестяща рокля на Zuhair Murad.

"Целият уикенд беше напълно вълшебен за нас. Ние сме изградили такъв хубав живот и ще става още по-добър”, каза щастливата младоженка, която е спазвала двуседмична веган диета преди големия ден.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама