Пътешествията продължават с музика


Пътешествията продължават с музика
Снимка: Event Zone

Този път поканата е свързана с музикално пътуване през вековете на човешката история. Концертът на Ясмин Леви е само една вечер, но като за хиляди.

На 21 октомври, в 21.30 часа, израелската певица ще излезе на сцената на Sofia Live Club. Изкушението е голямо, не само защото това е нейната първа изява в България, но и защото спектаклите й са вдъхновяващи приказки за хората, и техният изконен стремеж към свобода.

Присъствието на подобно събитие, наподобява пътуване през времето, не само защото част от репертоара а певицата е на древния и непознат за нас език ладино. Ясмин Леви има силно и завладяващо присъствие, което те повдига почти физически и те поставя на пиедестала на забравени човешки ценности като мир, равенство и толерантност.

Космополитната дама, идва с новата си интернационална група, с помощта на която запазва и съживява най-красивите романтични песни от нейното ладино-испанско наследство. Amir Shazar - флейта, Ishay Amir – перкусии, Yechiel Hasson - акустична и електрическа китара и клавири - Nadav Biton, музикантите смесват модерните, галещи ухото звуци на андалусийското фламенко и аржентинското танго, с тези на класическия фолклор. Ясмин има композиции на персийски и турски, които изпълнява с плам и много любов, както сами ще се убедим през октомври.

Наскоро завършила своите участия в Националния театър в Лондон, в ролята на Саломе, Ясмин Леви започва своя световен тур, част от който е и гостуването и в София. Преживяването, е едно от задължителните културни събития тази есен и е важно да се има предвид, че местата в Sofia Live Club се запълват бързо.

Билети на: www.ticket.eventzone.bg.

За подробности: фейсбук събитие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама