R Kelly призна, че е бил сексуално насилван като дете


R Kelly призна, че е бил сексуално насилван като дете
Снимка: Getty Images/Guliver

Певецът R Kelly, атакуван от известна феминистка кампания за отношението му към жените, взриви бранша с 19-минутна песен, в която разкрива, че е бил насилван.

Озаглавена "Признавам", песента отчасти потуши потока от обвинения срещу него.

"Никога не съм мислил, че ще се стигне до това да бъда най-неуважаваният творец. Така че трябваше да напиша песен за това, защото думите ми винаги ще бъдат приемани наопаки", гласи част от текста на парчето.

В средата на песента Kelly пее за член от семейството си, възползвал се от него сексуално от ранна възраст до навършване на 14 години.

"Толкова уплашен да говоря аз просто хвърлих вината върху себе си. Сега съм тук и правя всичко възможно да бъда честен", пее звездата.

Движението "Time to Up" за равенство между половете принуди музикалната индустрия да се разграничи от Kelly след осъждането на Бил Козби, призовавайки към свят, в който жените "могат да преследват мечтите си без сексуално насилие, злоупотреба и хищническо поведение".

R Kelly беше оправдан през 2008 г. по обвинения в детска порнография, след като пусна видеоклип със сексуални действия от негова страна с непълнолетно момиче. Съвсем наскоро пък една жена в Далас се оплака, че Кели съзнателно й е предал болест по полов път, а BuzzFeed News публикува статия, в която твърди, че певецът държи шест жени във виртуално робство с контрол върху диетата, облеклото и сексуалния им живот.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама